onsdag 29. oktober 2014

*Romance*

Hei folkens!!!   :)

Boka jeg har valgt å lese heter "Varsler i Vinden" . Den er skrevet av Francine Rivers som er kjent  for sine romantiske bøker. Den originale tittelen er "A voice in the wind" og boka er oversatt til norsk av Oddvar Nilsen.  I Norge, ble den utgitt av Lunde Forlag i 1999. Originalen ble utgitt i USA året 1993. Varsler i vinden er den første av tre bøker i denne serien.

Jeg har lest boka før og synes den er veldig bra, siden det er en romantisk bok. Som du skjønner, så er jeg glad i romantiske bøker. Hvis du, som leser denne bloggen ikke er så veldig glad i romantiske bøker, så sier jeg dette til deg: #no #ugly #comments!!

Boka handler om ei ung kristen-jødisk slave som blir kjøpt av en velstående romersk familie. Hun blir personlig slave for den onde datteren, og etter hvert kommer husets sønn til å bety mye for henne.

Det var alt for i dag :)
- stay tuned for mer informasjon!!

1 kommentar:

  1. Fin presentasjon så langt, blir spennende å lese om hva som gjør denne boka så fengslende for deg. Dette med romantikk og slave får du kanskje skrive noe mer om, hvordan personer framstilles. Du er iallfall godt i gang!

    SvarSlett