mandag 25. mai 2015

A dreamer...

Hei folkens!!!    :)


Jeg har ikke hatt så mye tid til lesing i det siste, men i går måtte jeg bare sitte ned, slappe av og lese litt. Jeg kom ganske langt i boka og har derfor noe å dele med dere i dag.
For det første må jeg si at handlingen er for det meste spennende. Det er hele tiden spørsmål å få svar på. Selv når alt ser så perfekt ut, dukker det opp nye problemer.

Julie opplever å møte kjærligheten etter å ha sørget i en lang tid over tapet av søsteren. Jørgen Storvik la merke til henne da han var på besøk i bygda. Hun forelsker seg i han etter å ha brevvekslet med han i kun en kort tid og bestemmer seg for å møte hverandre på sommeren i Kristiansund. De forlover seg, men blir møtt med litt skepsis hjemmefra.
Julie føler at lengselen etter noen eller noe alltid forfølger henne, at livet har vært en ventetid. Hun føler at alt i henne strekker seg mot framtiden. Det siste spørsmålet romanen stiller er " Er det slik hun er skapt?"

Vi blir kjent med Julie på grunnlag av det hun tenker, sier og gjør. Hun lever et tilfredsstillende liv med et sinn fylt av dikt og drøm. Likevel, har hun så mange ubesvarte spørsmål. Sorgen etter at søsteren dør gjør ikke livet hennes enklere, hun ser ingen glede lenger. Men likevel drømmer hun.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar